maanantai 12. heinäkuuta 2010

Omat Laitteet #3 - esiintyjäesittelyt

Wojaz

Wojaz on yhden miehen projekti, joka perustuu pitkälti improvisaatioon ja hetkeen. Ihmisen mielessä ilmestyy noin tuhat ajatusta joka sekunti. Se, mitkä niistä lopulta muuntuvat ääniksi ja sitä kautta Wojazin minimalistiseksi musiikiksi, on jokaisen soittohetken arvoitus ja hienous. Olivatpa ajatukset sitten uusia, vanhoja taikka välittömiäkin.

Music Wonderland

Music Wonderland on rempseän konstailematonta kamarinoisea Jyväskylästä.
Simppeli läjä rojua pöydälle, enimmät ennakkosuunnitelmat romukoppaan ja
lopputuloksena todennäköisesti (keleistä ja meiningeistä riippuen)
hikeä, tärinää ja rapeita törinöitä.

ernesto aeroflot


ernesto aeroflot on paha keisari. se on tehnyt chiptune-vaikutteista vaihtoehtoelektrometeliä vuonna 99 julkaistusta Le I Mjugg - äänitteestä lähtien.
ernesto aeroflotin musiikki on mutkikasta, yllätyksellistä, voimakasta ja leijailevaa. ernesto on julkaissut viisi levyä internetissä ja työstää parhaillaan uutta materiaalia seuraavaa julkaisua varten. ernesto aeroflot on analoginen hyökkäys alitajuntaan.

SpaceMothers

Avaruuden kosmisista pyörteistä mustimmasta aukosta maahan laskeutuneet Spacemothersit ovat telepaattisesti kaapanneet kolme yksilöä. Laitteet välikappaleinaan he ovat valmiina rakastamaan ja rankaisemaan, stimuloimaan aistinelimiä. Galaktista keittoa äidinrakkaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti