perjantai 31. joulukuuta 2010

Omat Laitteet kiittää vuodesta 2010! + audiolahja

Omat Laitteet -klubi kiittää ja kumartaa kaikkia tapahtumassamme vuonna 2010 esiintyneitä ja siihen katsojan roolissa esiintyneitä tuestanne klubille! Vuosi 2010 meni huomattavasti odotuksia paremmin, ja voimme pikku hiljaa todeta vakiinnuttaneemme paikkamme teollisuuskaupungin kulttuuritarjonnassa. Tapahtuma järjestettiin kaikkiaan kuusi kertaa vuoden aikana - aina sen mukaan miten ilmoittautuneita paikalle saatiin.

Statsi-ihmiset rakastavat tilastoja, joten kerrotaan heillekin että tapahtumassa esiintyi maaliskuun ensimmäisestä kerrasta alkaen yhteensä 19 artistia/yhtyettä täysille ravintolasaleille, tapahtuman blogissa oli vuoden 2010 aikana yhteensä reilut 5200 sivulatausta ja artistien esityksiä kuunneltiin yhteensä 1520 kertaa. Omat Laitteet kiittää.

Tammikuussa jatketaan, ilmoittautumisia otetaan vastaan, jo kertaalleen esiintyneiden uudelleenhäirintää aloitetaan (onhan se selvä ettei tästä kaupungista löydy moneksi vuodeksi uusia esiintyjiä, ja on myös mielenkiintoista kuulla samojen artistien uusia suuntia) ja klubi porskuttaa myös jatkossa kovaa ja korkealta! Mietintää on myös anniversary-klubille koostettavasta pienjulkaisusta äänitettyjen keikkojen osalta.

Hyvin sujuneen vuoden 2010 kunniaksi Omat Laitteet tarjoaa ihka ensimmäisen OL-illan kaikki nauhalle (tai siis muistikortille..) tarttuneet äänitteet kuultaviksi, olihan ensimmäinen kerta maaliskuussa sellainen johon monikaan ei vielä löytänyt tietään. Harlot's Ghostilta valitettavasti inhimillisen unohduksen takia jäi viimeistä kappaletta lukuunottamatta tallentaminen väliin.

Vaarne


Harlot's Ghost


Pointless Note


- OL -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti