keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen Omat Laitteet -ilta on onnistuneesti takana!

Ensimmäinen Omat laitteet -iltama on nyt onnistuneesti takana; järjestävät tahot esittävät isot kiitokset ja kumarrukset esiintyjille sekä Artturiin saapuneelle runsaslukuiselle yleisölle! Tunnelmia illan elektrospektaakkeleista ja muusta menosta on tulossa lähiaikoina blogiin.

Tunnelmapaloja odotellessa on hyvä muistuttaa, että laittakaahan kaikki (eilisen inspiroimana tai muuten vaan) esiintymisestä kiinnostuneet ilmoittautumisviestiä sähköpostiin: omatlaitteet@gmail.com. Viestiin voitte lisätä jo pienen esittelyn omasta tuotannostanne (ei välttämätöntä), joka voidaan sitten julkaista täällä blogissa ennen seuraavaa, 20.4. järjestettävää Omat laitteet -iltaa. Lisäksi mukaan voisi laittaa alustavia suuntaviivoja siitä, minkälaisella laitteistolla olette stagea valtaamassa. Näin voimme sitten paremmin pohdiskella aikataulutusta ja soittojärjestystä.

Ilmoittautumisella ei pyritä mihinkään genre- tai tyylikontrolliin, vaan pyrimme välttämään sitä, että esiintyjät vaivautuisivat turhaan laitteistoineen paikalle. Yhden illan esiintyjäkiintiö (noin 20 minuutin seteillä) on kuitenkin vain neljän esiintyjän verran.

Seuraavassa vielä Omat laitteet -speksit tuleville esiintyjille:

- mikseriin maksimissaan 3xStereo-liitäntä ja 3xMono-liitäntä
- laitteiden on mahduttava yhdelle pöydälle
- n. 20 min setti
- ei muita rajoitteita

Jos kysyttävää, ei kun meiliä osoitteeseen omatlaitteet@gmail.com.

- OL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti