tiistai 14. syyskuuta 2010

OL#5: esiintyjäesittelyt

Tulevan tiistain (21.9.) esiintyjät esiteltynä toistaiseksi satunnaisessa järjestyksessä:

Heli-Kopter
Kahden miehen noise/ambient-pumppu Heli-Kopter lähestyy soittimiaan parhaiten osaamallaan tavalla eli väärin. Kappaleissa kuullaan mm. ruuvisheikkeriä, elektronisessa musiikissa kivijalan aseman saavuttanutta Casio-kosketinsoitinta ja parhaita alle 20 euron pedaaleita, unohtamatta shokeeraavan tavallisia mutta oudon kuuloisia instrumentteja kuten kitaraa [tästä neuvotellaan, OL huom.]. Vaarallisten soundien vastapainoksi bändi pyrkii pitämään meiningin turvallisena.

Jane 8
Jane 8 kanavoi musiikkinsa galaktisen kiitoradan tuolta puolen, missä aurinkotuulet kantavat saha- ja kanttiaaltoja tulevaisuuden aamunkoittoon. Suurimmat vaikutteet "janekasin" ilmaisuun tulevat ysäritrancesta, kasarisaundeista, avaruusambientista ja pelimusiikista. Avainasemassa ovat tinkimätön melodisuus sekä hempeilyn ja jämäkkyyden sulava liitto.

Valmet Children
Demoscene-kulttuurista ammentava Valmet Children on erikoistunut kokeellisiin audiovisuaalisiin näytöksiin, joissa yhdistyy uusin teknologia, luova tietokoneohjelmointi, visuaalisuus ja improvisaatio. Musiikissamme yritämme usein hyödyntää elektronisten soittimien ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita ei voi helposti tuottaa perinteisillä soittimilla. Live-esiintymisissämme käytämme aina reaaliaikaisesti ja osittain improvisoiden luotua kuva- ja äänimateriaalia. Näin jokainen esiintymisemme on ainutlaatuinen.

---

Kuten tähänkin asti, on jälleen syytä esittää tuttu kysymys: onko edes teoreettisesti mahdollista, että tämän kattauksen tohtisi missata? Kaikki joukolla tiistaina Artturiin, äänivallit taas liekeissä kello 20 alkaen.

- OL -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti