torstai 23. syyskuuta 2010

OL#5, over and out

Omat Laitteet valtasivat jälleen kuun kolmantena tiistaina Artturin lavan, tällä kertaa kolmen toisiaan täydentävän esiintyjän voimin. Tarjolla oli, muun muassa, tyylipuhtaaksi hiottua ja melodista housepoljentaa, pyöräilykypärädronea, sivistynyttä monologia Emerson, Lake & Palmerin kiertuekokoonpanoista (!?), galaktisten laivastojen taisteluääniä, raastinrautaa sekä visuaalein maustettua tarkovskimaista stalkkerointia. Juuri niitä elementtejä, joita Omien Laitteiden vain voi kuvitella tuottavan. Kauttaaltaan ilta onnistui jälleen mainiosti. Ja kuten odottaa sopi, oli yleisöä kerääntynyt jälleen sankoin joukoin Artturin itäsiipeen. Kiitos esiintyjien lisäksi myös teille!

Kuva- ja äänimateriaalia sekä tarkempaa reportaasia illan kulusta on jälleen piakkoin luvassa. Sitä odotellessa asetetaan jälleen etsintäkuulutus uusista esiintyjistä. Seuraavan iltaman (19.10.) järjestämiseksi tarvitaan jälleen kolme esiintyjää, joten ilmoja ja kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen omatlaitteet@gmail.com. Hopi hopi! Speksit esiintyjille tuttuun tapaan:

- mikseriin maksimissaan 3xStereo-liitäntä ja 3xMono-liitäntä
- laitteiden on mahduttava pääosin yhdelle pöydälle (noin 2x1 metriä)
- n. 20 min setti
- vain elektronista ilmausta; kikulikitarasankarit älköön vaivautuko
- ei genrerajoitteita

Lokakuun iltaman järjestäminen on vielä epävarmaa, sillä ilmoittautumisia ei toistaiseksi ole. Jos tuntee halua esiintymään, mutta ei vielä usko saavansa konseptiaan hiotuksi lokakuun iltamaan, voi myös marraskuun iltamaan (16.11.) ilmoittautua. Pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti